×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Чому стипендію міського голови не так просто отримати?

11 липня у приміщенні Житомирської міської ради відбулася координаційна рада з питань розвитку фізичної культури і спорту. Однією із тем для обговорення став порядок призначення стипендій Житомирського міського голови обдарованим та перспективним спортсменам міста Житомира.


Отже, встановлюються 80 стипендій міського голови розміром 2000 гривень кожна та 30 стипендій розміром 5000 гривень кожна обдарованим та перспективними спортсменам міста з них: 60 стипендій з видів спорту, що включені до програми Олімпійських ігор, 45 стипендій, які навпаки не включені до Олімпійських ігор та 5 стипендій з індивідуального спорту. Для призначення цих стипендій є перелік обов’язкових умов, серед яких: спортсмен має отримати перемогу в іграх України, на чемпіонатах Європи світу або юнацьких Олімпійських іграх.
Серед присутніх було багато обурених, які незадоволені призначеними умовами, тому заступник міського голови Матвій Хренов пообіцяв зробити позачергове зібрання, на якому цю тему розглянуть більш детально.

Последнее изменение Понедельник, 11/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework