×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Житомирянам виділили 9 мільйонів гривень на реалізацію своїх проектів

11 липня у приміщенні міської ради, офіційно стартував проект «Бюджет участі», який дає змогу простим житомирянам реалізувати свої проекти. 

Бюджет участі або громадський бюджет це програма, яка дозволяє житомирянам вносити свої пропозиції що стосуються будь-то будівництва майданчика чи прокладання доріжки.
Все що потрібно це прийти у міську раду та оформити проектну пропозицію, яка не вимагатиме купи документів, як було раніше, а складає лише 2 сторінки. Ця пропозиція, повинна мати підтримку не менше 10 осіб (окрім самого автора), не суперечити чинному законодавству.
Загальна сума коштів, яку на громадський бюджет виділяє міська рада, складає 9 мільйонів гривень. Вартість проектної пропозиції, що буде профінансована за рахунок коштів бюджету участі не повинна перевищувати 1 млн. грн.
Вимоги до проектної пропозиції доволі прості. Заявка повинна включати лише один об’єкт, і бажано щоб об’єкт був загальнодоступним місцем тобто перебував у власності міста. Актуальність пропозиції також є вагомим критерієм. Мета та результат пропозиції повинні бути узгоджені. Строк виконання – один бюджетний рік.
Заявки прийматимуться із 12.07 по 31.08. Після закінчення прийому проектів, у кінці вересня – початку жовтня відбудеться голосування де кожен житомирянин зможе проголосувати за 5 вподобаних проектів.
Житомирян запрошують долучитися до бюджету участі та внести свої пропозиції щодо покращення не лише свого міста, а і України вцілому.

Последнее изменение Понедельник, 11/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework