×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Екс-начальник поліції, якого підозрюють у кришуванні бурштинокопачів, спробує поновитися на службі

Сьогодні Ігор Харитонов спробує поновитися через суд.

12 липня, екс-начальник Сарненського відділу поліції Ігор Харитонов оскаржуватиме своє звільнення через атестацію. Позов розглядатиметься у Житомирському окружному адмінсуді об 11.00. Екс-поліцейський хоче визнати рішення про своє звільнення незаконним, скасувати його, поновитися на посаді та зобов`язати виплатити грошову компенсацію, передає 4vlada.com.
Позов розглядатиметься за участі суддів С.Черноліхова, М.Нагірняка, О.Капинос.
Майстер-клас спілкування з підлеглими Ігоря Харитонова облетів чимало центральних телеканалів. Він став одним з епізодів, через які поліцейському потім оголосили про підозру у втручанні в діяльність працівника правоохоронного органу, використовуючи службове становище. В народі кажуть просто – кришував бурштиновидобуток.
Один із підлеглих пана Харитонова на камеру розповів, як керівник забороняв протидіяти бурштиновидобутку. При цьому накази пан Харитонов видавав у формі нецензурної лайки.
Наразі Ігор Харитонов звільнений з лав поліції, за результатами атестації поліцейських. Водночас суд відмінив йому «домашній арешт», на якому наполягала прокуратура.
Ігор Харитонов із дружиною на двох за останні п`ять років задекларували близько 325 тисяч гривень сукупного доходу. Щороку, окрім 2015-го, разом із зарплатою вони декларують від 3 до 7 тисяч гривень на рік матеріальної допомоги на двох.
Приблизно на 340 тисяч гривень, якщо вірити задекларованим і ринковим цінам, Харитонови здійснили і придбань протягом останніх п`яти років.

Последнее изменение Вторник, 12/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework