×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

На Коростенщині намагаються залякати лісівників

Нещодавно бандитського нападу зазнав рейдовий автомобіль лісової охорони державного підприємства «Коростенське лісомисливське господарство».

 Невідомі особи порізали шини, розбили лобове та заднє скло, — повідомляє прес-служба обласного управління лісового та мисливського господарства.

Лісівники пов’язують цей випадок із затриманням двох автомобілів із незаконно зрубаною деревиною, які державна лісова охорона здійснила напередодні в Бехівському та Ушомирському лісництвах, пише «Житомирщина».
За фактом розбійного нападу державне підприємство «Коростенське лісомисливське господарство» звернулося до Коростенського міськвідділу національної поліції. Розпочато розслідування.
Це вже не перший випадок застосування сили з боку лісопорушників. У минулому році лісничого цього ж лісгоспу та його дружину зловмисники побили біля під’їзду будинку після затримання автомобіля із незаконно добутою деревиною. А в сусідньому Лугинському держлісгоспі автомобіль лісничого спалили і лише дивом ніхто не постраждав.
Слід зазначити, що державна лісова охорона має статус правоохоронного органу. А відповідно до Закону України «Про державний захист працівників суду і правоохоронних органів» правоохоронцям встановлюється система особливих заходів державного захисту від перешкоджання виконання покладених на них законом обов’язків; так само — й від посягань на життя, здоров’я, житло і майно зазначених осіб та їх близьких родичів у зв’язку зі службовою діяльністю цих працівників. Відтак відповідальність для порушників буде більшою.

Последнее изменение Среда, 13/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework