У Малині рибалки збирали кошти на лікування пораненому бійцю АТО

Нещодавно, а саме 9 липня, на малинському ставку ТОВ «Рибацький хутір» міські та районні любителі риболовлі мали змогу не лише відзначити своє свято – День рибалки, але й позмагатися у вправності.

У міськрайонному чемпіонаті «Золотий карась - 2016» взяло участь близько 60 учасників. Перше, друге та третє місця відповідно зайняли команди у складі: Анатолія Якименка та Олега Рябчуна, Івана Райця та Олександра Сивка, Андрія Манька та Івана Олефіренка, повідомляється на сайті Малинської міської ради.

Також були відзначені «Найстарший рибалка» — Сергій Кот (66 років), «Наймолодший рибалка» – Віталій Левченко (10 років) та «Жінка-рибалка» — Валентина Теремта.

Переможців привітали народний депутат України Павло Дзюблик, Малинський міський голова Олексій Шостак та голова райдержадміністрації Юрій Рудченко.

Свято вдалося на славу, а всі учасники змагань отримали масу позитивних емоцій. А головне те, що грошові внески за участь у змаганнях пішли на добру справу. Зібрані цього року 5000 гривень передані нашому земляку, пораненому учаснику АТО Олександру Марченку, який потребує негайного оперативного втручання.

 

 

Последнее изменение Среда, 13/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework