На Житомирщині через укус гадюки госпіталізували чоловіка

11 липня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від медиків про те, що в с. Левковичі Овруцького району чоловіка вкусила гадюка. Як з’ясувалося, під час робочого процесу на території деревообробного підприємства, одного із працівників за руку вкусила гадюка.

Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

Робітники негайно викликали «швидку допомогу» і медики госпіталізували постраждалого до Овруцької центральної районної лікарні. Наразі він перебуває у реанімаційному відділенні. Стан його здоров’я – задовільний.

Рятувальники Житомирщини застерігають! Особливо уважним необхідно бути у занедбаних кар'єрах, серед кам'яних руїн, у зруйнованих будівлях. Змії іноді селяться на місцях, залишених людиною. Така ж обережність і виставлений вперед ціпок не зайві при швидкому русі по стежці. Адже на стежці, як і на кам'яних плитах або пнях, змії люблять грітися в сонячний день. Дрімаючий плазун має дуже слабкий нюх і слух, тому раптова поява людини може перешкодити йому вчасно зникнути в траві, а біль від черевика, що придавив, змусить захищатися укусом.

Також потурбуйтеся про відповідний одяг: всі, хто відправляються в райони, де є багато отруйних змій, повинні мати щільні штани і високе взуття.

Последнее изменение Среда, 13/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework