За зґвалтування дитини бійцю АТО із Житомирщини дали 2 роки умовно. ВІДЕО

Районний суд Київської області за зґвалтування неповнолітньої дівчини неприродним способом у стані алкогольного сп'яніння засудив учасника АТО до двох років випробувального терміну, замість чотирьох років позбавлення волі.

 

Те, що чоловік був п’яним – не аргумент, а службу на сході країни зарахували, як пом’якшувальною обставиною.

Згідно з матеріалами справи, у селі Млачівка Іванківського району Київської області військовий родом із Житомирщини, проводжаючи неповнолітню дівчину, з якою раніше розпивав спиртні напої, несподівано накинувся на неї і зґвалтував. Чоловік проживає у м. Коростені, сусіди кажуть – неврівноважений і агресивний.

Після чого повернувся до військової частини і ліг спати. Свою провину він не визнав. "Обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, йдучи по вул. Луговій, що в с. Млачівка Поліського району Київської області разом з неповнолітньою потерпілою вирішив задовольнити свою статеву пристрасть неприроднім способом. В подальшому знаючи, що потерпіла є неповнолітньою, обвинувачений напав на неї і силою затягнув її з дороги до господарства. Застосовуючи до потерпілої фізичне насильство, яке виразилось в її утриманні, шарпанні, обмеженні особистої волі, а також застосовуючи психологічне насильство, подолав її опір, повалив її на землю, поставив на коліна, при цьому насильно утримуючи потерпілу за тулуб підійшов ззаду і всупереч її волі задовольнив свою статеву пристрасть неприродним способом. При цьому неповнолітня потерпіла намагаючись чинити опір протиправним діям обвинуваченого двічі зубами вкусила його за плече та за тулуб. Внаслідок протиправних дій обвинуваченого, останній спричинив потерпілій тілесні ушкодження у вигляді ран шкіри в області анального отвору, які кровоточили та садни на правому колінному суглобі", - йдеться в рішенні суду.

Також суд вирішив пом'якшити покарання за скоєння цього злочину, що відноситься до категорії тяжких, зважаючи на наявність "пом'якшувальних обставин". "Раніше не судимий, характеризується за місцем проживання позитивно, є учасником Антитерористичної операції на сході країни та є учасником бойових дій, одружений на утриманні має малолітнього сина та доньку, стан здоров'я задовільний, на обліку у лікаря нарколога та психіатра не перебуває", - йдеться у вироку.

Подробиці у сюжеті «Надзвичайних новини»
http://kriminal.ictv.ua/


За матеріалами kriminal.ictv.ua, tsn.ua

 

Последнее изменение Четверг, 14/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework