×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

«Літня гроза – 2016»: На Житомирщині тривають навчання військових

За інформацією заступника Житомирського обласного військового комісара Олександра Реця в області триває проведення активної фази практичних дій військ в ході командно-штабного навчання «Літня гроза – 2016».

Під час навчань, які проводяться з 11 до 15 липня, удосконалюється робота штабів всіх рівнів, питання взаємодії різних видів та родів військ Збройних Сил України, передає прес-служба облдержадміністрації.
Окрема увага приділяється питанням територіальної оборони. Зокрема, проведено призов необхідної кількості військовозобов’язаних для формування та комплектування підрозділів територіальної оборони, а також військових частин і підрозділів бойового складу Збройних Сил України.
У ході навчань «Літня гроза – 2016» штаби покращать планування та управління силами і засобами в нових операційних районах, у тому числі в умовах правового режиму воєнного стану. Визначені частини і підрозділи здійснюють переміщення на значні відстані комбінованим способом з подоланням водних перешкод, в тому числі і територією Житомирської області.
Особлива увага приділяється відпрацюванню питань щодо відбиття повітряного нападу противника. Під час практичних дій також будуть проведені навчання з бойовою стрільбою частин і підрозділів, що дозволить підвищити рівень бойової злагодженості військ (сил).

Последнее изменение Четверг, 14/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework