×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Депутати міської ради прийняли проект рішень про мораторій на підвищення тарифів житлово-комунальних послуги

14 липня від 1 липня. Також депутати ухвалили рішення про звернення до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України. 

 Про це повідомляє прес-служба міської ради.
Таке рішення було прийняте на позачерговій (одинадцятій) сесії міської ради. «За» проголосували всі 40 присутніх депутатів.
Метою даного проекту рішень є: забезпечити соціальний захист населення, дотримання Конституції України, основних принципів державного регулювання цін і тарифів на житлово-комунальні послуги для населення та недопущення загострення соціальної напруги серед населення міста Житомира.
Даний проект рішень передбачає впровадження мораторію на підвищення комунальних тарифів від 1 липня та встановлення прозорого механізму ціноутворення, заборонити нарахування з 1 липня 2016 року пені за невчасне сплачення послуг та заборонити постачальникам електроенергії виставляти споживачам авансові рахунки за не надані послуги.
«Житомиртеплокомуненерго» не попадає під дію мораторію, оскільки авансові надходження до підприємства, дають змогу вчасно підготуватися до опалювального сезону.
Як відомо, в Україні продовжують підвищуватися тарифи. Два чергових підвищення українці вже пережили – з 1 березня – на світло (тепер 57 копійок за кВт/год), з 1 квітня – на газ (тепер 6,879 грн/куб. м). А вже 1 липня у ціні зросли гаряча вода й опалення.

Последнее изменение Четверг, 14/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework