У лікарні, так і не прийшовши до тями, померла 18-річна дівчина, яку збив п’яний екс-поліцейський

Сьогодні вночі в лікарні у Житомирі померла 18-річна Марина Кишаковська. 9 липня Марина та її двоюрідна сестра 19-річна Анастасія Сичевська переходили дорогу на "зебрі", коли на них наїхав Hyundai.

Сталося це у місті Малин на Житомирщині. За кермом був п`яний 33-річний Андрій Шапаренко, колишній поліцейський. Анастасія померла відразу після удару. Марина 5 днів пролежала у комі.

"Це мої любі сестрички. Усі родичі говорять мені, ти, Оленко, одна у нас дочка залишилася, - говорить Олена Мостицька, двоюрідна сестра. - У мене є 4 брати. Настя і Марина пішли у п`ятницю увечері гуляти. Батько Насті казав, може ти не іди, п`ятниця все-таки, побудь удома. А вона каже, що піде, хочеться відпочити. На 11 липня у Насті був квиток на потяг до Івано-Франківська. Мала їхати вступати до медичного. Вона училася раніше у коледжі в Новоград-Волинському і мала складати іспити до університету. Навчання для Марини було на першому місці. У мене через тиждень буде день народження, я дзвоню їй, питаю, чи приїде вона до мене на свято. Вона відповідає, що ні, не може, у неї в цей день екзамен. Потім, каже, я приїду, і ми з тобою погуляємо".
Дівчата переходили дорогу на пішохідному переході поблизу магазину "Мрія" у Малині. Авто їхало, не зупиняючись, і збило Настю та Марину.

"Як можна було не побачити людей? Із дівчатами ще люди ішли, осіб семеро", - говорить Ольга Мельничук, сестра Марини.

Після наїзду Андрій Шапаренко не зупинився і утік із місця події. Його знайшли свідки аварії, - чоловік саме змивав кров із машини.

Спочатку провину водія взяла на себе Тетяна, дружина Андрія. Але у жінки нема прав на керування машиною. Пізніше у суді Шапаренку стало погано і він відмовився здавати аналізи. Це збіглося з приїздом його адвоката. Таким чином, Андрій тягнув час, аби алкоголь "вивітрився" із його крові.

- Затягували відправку підозрюваного до слідчого ізолятору в Житомир. Коли активісти завітали перевірити стан здоров`я "хворого", на них вже чекали поліцейські зі зброєю, що стали на захист Андрія. І лише під тиском громадськості та після приїзду начальника Малинської поліції - Старовойта, ситуація змінилася і пацієнту "стало краще" і він зміг відбути до Житомира, - говорять активісти.

"У Малин йому нема сенсу повертатися, - говорить Олена, сестра загиблої Анастасії. - Його тут розірвуть".

Нагадаємо, аби врятувати життя 18-річної Марини Кишаковської, волонтери збирали гроші на її лікування.



Джерело: gazeta.ua

Последнее изменение Четверг, 14/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework