×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

У прокуратурі прозвітували про піврічну роботу щодо представництва інтересів держави

Сьогодні, 15 липня, у будівлі Прокуратури Житомирської області відбувся брифінг заступника прокурора області, Роксолани Володимирівни Гребенюк, про результати представницької діяльності органів прокуратури Житомирської області щодо представництва інтересів держави у 2016 році.

Роксолана Гребенюк підсумовуючи роботу, здійснену у першій половині 2016 року, повідомила, що за цей час за позовами органів прокуратури області судами відкрито провадження на суму понад 81 млн гривень. Судами задоволено позовів прокурорів на суму більше 46 млн. гривень А до державної та комунальної власності повернуто 2830 га земель. Виконано судових рішень на суму 39 млн. гривень.
Також заступник головного прокурора розповіла, що у земельній сфері заявлено позовів на суму понад 55 млн гривень і повернуто 2830 га земель вартістю 30,7 млн гривень. Щодо сфери земель водного фонду, то цього річ за позовом прокуратури судом визнано недійсними договір оренди земельної ділянки водного фонду загальною площею 45 га.
Прокуратурою на протидію протиправного виділення земель у північних районах області у місцях масового видобування бурштину заявлено 13 позовів на суму 8,9 млн гривень щодо земельних ділянок площею понад 1,3 тис. га.
Крім цього, прокуратура щоденно здійснює моніторинг судових рішень з метою протидії неправомірним судовим рішенням.
Не залишаються осторонь органи прокуратури проблеми охорони об'єктів природно-заповідного фонду. До суду оскаржено передачу в оренду 89 тис. га мисливських угідь, частина з яких розташована в охоронній зоні Поліського природного заповідника.
Роксолана Гребенюк закликала всіх до ефективної співпраці і відкритого діалогу і наголосила, усі судові засідання є відкритими, тому всі громадяни можуть долучитися до встановлення справедливості.

Последнее изменение Пятница, 15/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework