×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Поліція направила до прокуратури матеріали щодо протиправних дій колишнього керівника поліції Валерія Рудика, - ЗМІ

Національна поліція називає дії рейдерів, що захопили Житомирську кондитерську фабрику «ЖЛ», кримінальним правопорушенням.

Дії осіб, які наприкінці минулого року здійснили рейдерське захоплення Житомирської кондитерської фабрики «ЖЛ», визнані поліцією кримінальним правопорушенням. Про це сказано в листі Головного слідчого управління НП України, передає ua1.com.ua.
Також у Нацполіції зазначили, що наразі розслідуються факти протиправного виключення із реєстру підприємств ТДВ «ЖЛ», внесення в реєстр недостовірних даних й незаконне призначення директором фабрики Олександра Рогаля. Фігурантами кримінальної справи є керівники фіктивного ЗАТ «Житомирські ласощі», зокрема псевдодиректор Олександр Рогаль, співробітники Мін’юсту. Також правоохоронці намагаються встановити замовників та організаторів рейдерської схеми.
Законні власники та керівництво фабрики називають організаторами рейдерського захоплення депутата Сергія Пашинського та його бізнес-партнера Сергія Тищенка. При цьому розслідування кримінальної справи гальмується за наказом однопартійця Пашинського – міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Водночас, за словами юристів фабрики, підприємство й досі утримують рейдери, майно фабрики розкрадається та вивозиться.
Також у листі Нацполіції зазначено, що поліція направила до прокуратури Житомирської області матеріали щодо протиправних дій колишнього керівника поліції Житомирщини Валерія Рудика та начальника Поліції охорони Ігоря Товкача. Іх звинувачують у протизаконному недопущенні трудового колективу та власників фабрики на територію підприємства 19 травня цього року.

Последнее изменение Пятница, 15/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework