×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

"Хресну ходу" Московського патріархату на Житомирщині охоронятиме поліція та нацгвардійці

З 15 липня по 21 липня транзитно через чотири райони Житомирщини рухатиметься всеукраїнська хресна хода. Поліцейські забезпечують безпеку учасників релігійних заходів та правопорядок.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.
15 липня з Хмельниччини до Романівського району зайдуть паломники хресної ходи західного напряму, які рухаються до Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври (м. Київ). Маршрут учасників цього ходу по території області пролягає через Романівський, Чуднівський, Житомирський та Коростишівський райони із зупинками у місцевих монастирях.
Поліцейські вживають посилених заходів для забезпечення публічного порядку, безпеки дорожнього руху та попередження будь-яких порушень, у тому числі провокативного характеру.
В Головному управлінні Національної поліції в Житомирській області розпочав роботу оперативний штаб, який координує діяльність усіх причетних до забезпечення публічного порядку підрозділів поліції. До виконання цих завдань залучено достатню кількість працівників, а також налагоджено взаємодію з підрозділами УСБУ, УДСНС, іншими відповідальними службами. Проведено відповідні зустрічі з представниками релігійних громад та органами місцевого самоврядування.
Громадську безпеку під час ходи у районах регіону забезпечуватимуть понад 500 поліцейських, а також нацгвардійці.

Последнее изменение Пятница, 15/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework