Бердичівські підприємці судяться з псевдоволонтером

На минулому тижні відбулось вже друге судове засідання у справі бердичівських та гришковецьких активістів і підприємців проти жителя Бердичева, якого вони вважають псевдоволонтером. 

Суть справи така: в минулому році підприємці Олізаровські, Княжицин, Лисюк, Терещенко, Якубчук та інші не один і не два рази давали гроші своєму доброму знайомому, який обіцяв їх передавати до Житомирського обласного госпіталю. Протягом літа-осені минулого року таким чином він отримав близько п’ятдесяти тисяч гривень, передає rio-berdychiv.info.

Але згодом підприємці дізнались, що ні до госпіталю ці гроші не дійшли, ні автомобіль для бійців не був куплений, як це теж попередньо обіцялось. Вони по-нормальному дали час знайомому, щоб той повернув гроші не їм, а дійсно тим, хто їх потребує - пораненим з АТО чи військовим.

На жаль, час проходив, знайомий почав ховатись, уникати спілкування, і тоді підприємці звернулись до прокуратури та до суду. Ні на перше, ні на друге судове засідання псевдоволонтер не явився, лише передав судді Дубцову інформацію про те, що він шукає захисника.

Справжні волонтери та активісти, які зібрались в судовій залі, пропонували судді почекати трохи і вони самі приведуть обвинувачуваного сюди без допомоги правоохоронців, але суддя тактовно зміг переконати, що цей варіант продовження подій неправильний. Судове засідання перенесли на 3 серпня.

Під час підготовки до написання цієї замітки я зв’язався з родичами цього псевдоволонтера (а це досить відома в Бердичеві родина) і дізнався, що на сімейній раді вони вирішили віддати власні кошти за борг перед підприємцями, а потім почати своє розслідування, адже вони стверджують, що гроші все-таки передавались до госпіталю, а вже там хтось їх направляв не за адресою.

Саме тому в цій публікації ми не називаємо прізвище обвинувачуваного, сподіваючись, що справа буде найближчим часом вирішена мировою угодою.

 

Последнее изменение Понедельник, 18/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework