"Бюджет участі" у 2017 році складе 9 млн. 103 тис. грн.

Під час чергової сесії, 21 липня 2016 року, міська рада ухвалила рішення "Про внесення змін до Міської програми "Прозора влада. Відкрите місто" на 2016-2018 роки", яким передбачила 9 млн. 103 тис грн. на реалізацію проекту "Бюджет участі" у 2017 році.

В червні депутати прийняли рішення № 244 "Про бюджет участі (громадський бюджет) в місті Житомир". Документом затверджено Положення про бюджет участі, а також внесено зміни до Міської програми «Прозора влада. Відкрите місто» на 2016-2018 роки, у якій передбачено впровадження та реалізацію проекту. Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради. 

Як раніше повідомлялося, 12 липня в Житомирі стартував прийом проектних заявок "Бюджету участі". Подати власні проектні пропозиції можна до 31 серпня.

На адресу управління по зв’язках з громадськістю, яке є уповноваженим робочим органом, вже надійшли 2 проектні пропозиції. Закликаємо мешканців міста активніше долучатися до формування та реєстрації власних проектних пропозицій.

 

Також читайте: Сесія без скандалу - час на вітер - детальніше про події, які відбулися 21 липня на засіданні міської ради.

Последнее изменение Пятница, 22/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework