Поліція забезпечила правопорядок під час проходження хресної ходи Житомирщиною. ФОТО

Нині учасники релігійної процесії знаходяться на кордоні з Київщиною.

На території Житомирської області вони перебували 7 днів, упродовж яких поліція працювала у посиленому режимі, супроводжуючи учасників і забезпечуючи публічну безпеку. Порушень правопорядку не зафіксовано. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

Паломники хресної ходи західного напряму, які рухаються до Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври (м. Київ), перебували на Житомирщині з 15 по 21 липня. Їх маршрут пролягав Романівським, Чуднівським, Житомирським та Коростишівським районом із зупинками у місцевих монастирях і соборах.

Увесь цей час поліцейські вживали посилених заходів для забезпечення публічного порядку, безпеки дорожнього руху та попередження будь-яких порушень, у тому числі провокативного характеру. У Головному управлінні Національної поліції в Житомирській області функціонував оперативний штаб, завданням якого була координація діяльності усіх причетних до забезпечення публічного порядку підрозділів поліції, а також взаємодія з підрозділами УСБУ, УДСНС, іншими відповідальними службами.

Загалом громадську безпеку під час ходи у районах регіону забезпечували понад 500 поліцейських, а також нацгвардійці. Порушень публічної безпеки і правопорядку не зафіксовано.

Нині учасники паломництва перебувають на кордоні з Київською областю. Поліцейські Житомирщини продовжуватимуть моніторити ситуацію та забезпечувати публічну безпеку, аж поки не передадуть 22 липня уранці естафету київським колегам.

 

Последнее изменение Пятница, 22/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework