В’ячеслав Печененко: «Ми завжди відкриті до співпраці, а також ваших пропозицій, які допоможуть покращити захищеність громадян від протиправних дій»

У Житомирі було прийнято Комплексну програму забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку у області на 2016-2020 роки.


Комплексна програма була розроблена Головним управлінням Національної поліції в області та подана на розгляд відповідного комітету обласної ради. Своїм рішенням депутати підтримали заплановані заходи з підвищення ефективності профілактики правопорушень, боротьби зі злочинністю та усунення причин, що зумовлюють учинення протиправних дій. Про це йдеться на сайті ГУНП Житомирської області.

Метою Програми є зміцнення законності та правопорядку, захист прав і свобод громадян від злочинних посягань, забезпечення роботи поліції, спрямованої на партнерство з населенням, навчання і консультування громадян.

За умови належного фінансування заходів, передбачених Комплексною програмою, за період її дії прогнозується зниження рівня кількості вчинених злочинів на 20% та зменшення кількості осіб, які потерпіли від злочинів на 20%.

Основними джерелами фінансування заходів Програми є Житомирський обласний та районні (міські) бюджети. Всього у період 2016-2020 років передбачено виділення коштів з обласного, районних та міських бюджетів у сумі майже 106 млн. грн.

При розробці вказаної Програми також було враховано нагальні проблеми в правоохоронній діяльності, матеріально-технічному забезпеченні підрозділів поліції тощо.

- Ми завжди відкриті для співпраці, - прокоментував прийняття Програми керівник ГУНП В’ячеслав Печененко, - і будемо вдячні за надання депутатами, активістами, представниками влади пропозицій, що допоможуть покращити захищеність громадян від протиправних проявів, а також сприятимуть відновленню їх прав, порушених внаслідок вчинення злочинів.

 

Последнее изменение Пятница, 22/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework