×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Сергій Машковський: Дорога Житомир-Бердичів була без верхнього шару

Голова обласної державної адміністрації Сергій Машковський каже, що завершення робіт можливе в наступному році.

Роз’яснюючи на сесії обласної ради ситуацію щодо стану та перспектив ремонтних робіт на цій ділянці, Сергій Машковський поінформував:
"Ця дорога зроблена була без верхнього шару, там ще передбачається, що буде верхній шар. На цю дорогу, Бердичів-Житомир потрібно ще близько 110 мільйонів гривень фінансування".
На сесії депутати затвердили Програму розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг у Житомирській області на 2016 рік. Нею, зокрема, передбачено, що область може отримати кошти на ремонтні роботи деяких ділянок, але за умови виділення не менш, ніж 10 відсотків необхідних коштів з місцевих бюджетів, зокрема, обласного.
Презентуючи програму на бюджетній комісії, начальник управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації Роман Крисюк перелічив об’єкти, на які передбачені кошти:
"Постанова Кабінету Міністрів передбачає виділення додаткового фінансового ресурсу нашій області на завершення капітального ремонту мосту в селі Рижани, капітальний ремонт автомобільної дороги Р-49, Васьковичі-Шепетівка, там є ділянка протяжністю 7,7 кілометра в селі Радичі, що потребує капітального ремонту. І також Службою автомобільних робіт розпочато завершення робіт на автомобільній дорозі М-21, це від Житомира до Бердичева".
Сергій Машковський уточнив: виділені на співфінансування кошти обласного бюджету, передусім, спрямовані на міст в Рижанах та ділянку дороги Васьковичі-Шепетівка. На дорозі Житомир-Бердичів також роботи не зупиняються, але в цьому році ще завершені не будуть:
"Там вже розпочаті роботи по лівій стороні, там теж буде вирівнюючий шар. Давайте будемо реально розраховувати наші сили, завершення роботи буде перенесено на наступний рік", – зауважив голова облдержадміністрації Сергій Машковський.


За матеріалами: 103fm.com.ua

Последнее изменение Вторник, 26/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework