×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Бердичівську поліцію очолила жінка

Ольга Зінченко, підполковник у відставці. Вийшла на пенсію і прийняла рішення у лавах добровольців захищати Україну. Спочатку служила у батальйоні "Кривбас", а згодом - у полку особливого призначення "Дніпро-1".

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав Начальник Головного управління Національної поліції в Житомирській області В'ячеслав Печененко.
«У Бердичеві відбулась, як на мене, історична подія - уперше керівником відділу поліції стала жінка. Знайомтесь, Ольга Зінченко, підполковник у відставці.
Ольга Володимирівна тривалий час працювала у підрозділах слідства міліції, розпочинала з дізнання і завершила службу на посаді першого заступника начальника - начальника слідчого відділу Дзержинського районного відділу Криворізького міського управління ГУМВС України в Дніпропетровській області. І не просто вийшла на пенсію, а прийняла рішення у лавах добровольців захищати Україну. Спочатку служила у батальйоні "Кривбас", а згодом - у полку особливого призначення "Дніпро-1".
Тепер її правовий і бойовий досвід, а ще щирий патріотизм та відповідальність служитимуть людям, жителям Житомирщини», - йдеться у повідомлені.

Последнее изменение Вторник, 26/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework