Три «подарунки» за один день. Як працює слідчо-оперативна група?

5 серпня до чергових частин поліції області надійшли повідомлення про виявлення підозрілої сумки на вокзалі в смт Попільні, нічийної валізи поблизу приватного магазину в м. Коростені та сумки між під’їздами багатоповерхівки в обласному центрі.

Жодних небезпечних предметів, які б могли становити небезпеку для людей, у сумках і валізі не виявлено.

Близько 14.00 до Попільнянського відділення поліції надійшло повідомлення про виявлення на місцевому вокзалі нічийної сумки, власника якої не вдалося знайти. На місці події працювали слідчо-оперативна група та фахівці вибухотехнічної служби ГУ Нацполіції області.

Під час дистанційного відкриття сумки з’ясувалось, що небезпечних речовин та предметів у ній не було. Всередині виявились чоловічий одяг та інші речі.

Цього ж дня о 15.15 до Коростенського відділу поліції звернувся власник приватної крамниці. Чоловік повідомив, що поблизу торгівельного закладу райцентру знаходиться підозріла валіза і тривалий час за нею ніхто не приходить.

А близько 17.00 на лінію «102» надійшло повідомлення про виявлення підозрілої сумки між двома під’їздами житлового будинку в м. Житомирі. На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції.

В обох випадках поліцейські тимчасово обмежили доступ до потенційно небезпечних територій та провели їх обстеження. Жодних небезпечних предметів, які б могли становити небезпеку для людей, у сумці і валізі не виявлено.

Правоохоронці нагадують громадянам: у разі виявлення підозрілих пакунків, валіз, нічийних іграшок, ґаджетів тощо не варто їх рухати, піднімати, заглядати всередину. Негайно зателефонуйте за номером «102» та повідомте про свою знахідку. Цим ви можете вберегти своє життя та оточуючих. Будьте пильні!

 

Последнее изменение Понедельник, 08/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework