Курсанти Житомирського військового інституту присягли на вірність Україні. Фоторепортаж

27 серпня 120 курсантів Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова, які успішно пройшли первинну військово-професійну підготовку, склали Військову присягу на вірність Українському народові.



Урочистості відкрив начальник військового інституту генерал-майор Олександр Левченко, який звернувся до першокурсників із вітальним словом:

«Військова присяга – це урочиста клятва кожного військовослужбовця на вірність своєму народові, своїй Вітчизні. І так склалося, що сьогодні молоді військовослужбовці приймають присягну в ті часи, коли наша Вітчизна виборює зі зброєю в руках свою незалежність, тому відповідальність тих, хто в цьому строю, хто в рядах Збройних Сил України, і особливо тих, хто вливається в наш стрій, захистити незалежність нашої держави, яка щойно відзначила 25 років свого самостійного та незалежного існування. Я впевнений, що ви будете гідними захисниками нашої Вітчизни. Ви – майбутнє наших Збройних Сил, і ви будете вибудовувати Збройні Сили України європейського зразку – високопрофесійні, підготовлені і, найголовніше, патріотично налаштовані з Україною в серці. Пишаюсь тим, що відсьогодні ви в строю захисників Вітчизни».



Як повідомив начальник військового інституту, цьогорічний державний набір у Житомирському військовому інституті складає 230 чоловік, але присягу сьогодні прийняло 120 чоловік, які не приймали присягу до того. Всі решта – це контрактники, які вже прийняли присягу і стоять в строю першого курсу. Про це повідомляє прес-служба Житомирської ОДА.

Підтримати майбутніх офіцерів Збройних Cил України прийшли їх рідні, друзі, представники духовенства та громадськості. У ході ритуалу усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять Героїв – воїнів та мирних громадян, які загинули, виборюючи незалежність нашої держави. Після зачитування присяги представники духовенства освятили майбутніх офіцерів Збройних Сил України.

Последнее изменение Воскресенье, 28/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework