У Бердичеві обікрали бібліотеку

Доба знадобилася оперативникам Бердичівського відділу поліції для того, аби встановити особи та затримати двох раніше судимих жителів райцентру, які 24 серпня викрали з приміщення міської бібліотеки комп’ютерні системні блоки. Нині майно повернуто до книгозбірні. Триває досудове розслідування.


Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.
Поліцейські з’ясували, що близько 16.00, скориставшись тим, що заклад не працював, молодики відтиснули металопластикове вікно та потрапили у приміщення. Всередині вони відшукали комп’ютери та викрали 4 системних блоки.
Опитавши можливих свідків та очевидців і вивчивши записи з камер відеоспостереження, розташованих неподалік від місця крадіжки, працівники кримінальної поліції з’ясували, що до вчинення протиправних дій можуть бути причетні двоє раніше судимих за майнові злочини бердичівлян.
Увечері 25 серпня поліцейські розшукали одного з них, 22-річного місцевого жителя. У скоєному він зізнався та вказав місце, де була захована викрадена техніка.
- Чоловіка затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України, - повідомила т.в.о. начальника Бердичівського відділу поліції Ольга Зінченко. – А вранці 26 серпня знайшли й другого фігуранта, 21-річного місцевого жителя. Нині вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу.
Викрадене майно поліцейські вилучили та повернули на бібліотеки.
Нині триває досудове розслідування за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

Последнее изменение Воскресенье, 28/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework