На Житомирщині розпочато розслідування службової недбалості посадовців, унаслідок якої до бюджету не сплачено 41 млн грн

Прокуратурою Житомирської області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про службову недбалість посадових осіб сільської ради, що спричинила тяжкі наслідки, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 367 КК України.


Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.
Установлено, що посадовці Оліївської сільської ради Житомирського району не вжили усіх передбачених законодавством заходів щодо спонукання публічного акціонерного товариства укласти договір про пайову участь на розвиток інфраструктури села.
Унаслідок цього товариством не сплачено до місцевого бюджету 41 млн грн пайового внеску, чим завдано тяжких наслідків інтересам держави.
Як повідомлялося раніше, публічним акціонерним товариством, яке споруджує у с. Оліївка підприємство з виробництва комбікормів вартістю понад 417 млн грн, порушено вимоги чинного законодавства та здано в експлуатацію першу чергу будівництва без укладення із сільською радою договору пайової участі на розвиток інфраструктури села.
Нагадаємо, що прокуратурою області, з метою визнання укладеним зазначеного договору про сплату до бюджету 41 млн грн, заявлено позов, який перебуває на розгляді у суді.
Наразі у кримінальному провадженні триває досудове розслідування.

Последнее изменение Пятница, 02/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework