Пожежа на Житомирщині забрала життя чоловіка. ФОТО

9 вересня о 15:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному дерев’яному житловому будинку у с. Підлуби Ємільчинського району.

Дзвінок поступив від сусідів, які помітили дим, що виходив з оселі. До місця події виїхало два чергових караули бійців 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини.
Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.
По їх прибуттю було встановлено, що осередок займання знаходиться в одній із житлових кімнат будівлі. Сусіди ж винесли на руках з будинку 27-річного сина власника, який отримав незначні опіки рук, але через ушкоджену ногу не міг вільно пересуватися. З їхніх слів стало відомо, що всередині можливо знаходиться і власник житла, чоловік 1952 р.н. Під час гасіння пожежі, у кімнаті, де знаходився осередок пожежі, на ліжку, вогнеборці виявили тіло господаря без ознак життя, його рятувальники винесли на вулицю. Спільними зусиллями двох чергових караулів бійців ДСНС пожежу було локалізовано о 15:53 та о 19:55 – ліквідовано. Вогнем знищено частину покрівлі та перекриття будинку та одну житлову кімнату, а також покрівлю господарчої будівлі, що розташована відносно будинку на відстані біля 10 м. Син власника від госпіталізації відмовився.
Загалом до ліквідації загоряння залучалося 6 чоловік особового складу рятувальників та 2 одиниці пожежної техніки.
Ймовірною причиною виникнення пожежі могла стати необережність під час куріння у стані алкогольного сп’яніння власника будинку.
Наразі всі остаточні обставини події встановлюються фахівцями.

Последнее изменение Суббота, 10/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework