До уваги житомирян: з 26 вересня на трасі Житомир-Чернівці повністю перекриють рух

Рух будь-якого виду транспорту національною автодорогою загального користування державного значення Н-03 Житомир-Чернівці з 26 вересня буде закрито через ремонт.

Це пов'язано з майбутнім поточним середнім ремонтом на мостах поблизу сіл Рудня-Пошта і Карвинівка, повідомляє Центр транспортних мереж. Про це повідомляє редакція сайту Тиждень.юа

Транзит машин відбуватиметься так:

- з боку Чернівців в напрямку Житомира: Н-03 Житомир-Чернівці до селища Любар, потім виїзд на Р-32 Кременець - Біла Церква - Ржищів до села Махнівка (колишнє Комсомольське, Вінницька область), потім виїзд на М-21 Житомир - Могилів- Подільський (через Вінницю).

- з боку Житомира в напрямку Чернівців: М-06 Київ-Чоп до Новоград-Волинського, там виїзд на Р-49 Васьковичі-Шепетівка (Хмельницька область), потім по Р-05 Городище-Старокостянтинів і далі виїзд на Н-03 Житомир-Чернівці.
Окрім того, служба автодоріг Житомирщини планує організувати об'їзд і для місцевого транспорту за іншими схемами.

Зауважимо, що автодорога Н-03 починається в Житомирі, проходить через Чуднов, Любар, Старокостянтинів, Хмельницький, Ярмолинці, Дунаївці, Кам'янець-Подільський, Хотин. Загальна протяжність становить 325,3 кілометра.

Последнее изменение Суббота, 17/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework