На Житомирщині горять торф’яні поля

16 вересня о 12:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання сухостою на полі, поблизу с. Поташня Радомишльського району. Рятувальникам зателефонували працівники місцевого лісгоспу АПК.

 До місця події виїхав черговий караул 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 6 чоловік.

Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.
З’ясувалося, що горить суха рослинність на площі біля 4,5 га. та вогонь поступово наближається до приватних осель. До того ж загоряння підійшло на відстань близько 50 м до лісового насадження. Рятувальники пожежу о 14:00 локалізували та о 14:58 – ліквідували. Вогнем знищено 4,5 га сухого трав’яного настилу. Вогнеборці не допустили розповсюдження вогню на помешкання місцевих жителів та лісопосадку. Загиблих і травмованих не має.
Упродовж минулої доби численні займання сухого трав’яного настилу сталися ще у 16-ти районах області та містах Бердичів, Житомир, Коростишів, Новоград-Волинський, Малин та Овруч, під час яких вогнем пройдено понад 70 га території.
Того ж дня,о 08:50 поблизу с. Радовель Олевського району вогнеборці 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини та 40-го професійного пожежного посту залучалися до ліквідації займання осередку торфу, що виникло на землях запасу сільської ради. Пожежу було ліквідовано о 19:45, вогнем пройдено 0,8 га торфополя.
Вже о 08:55 поблизу села Білокоровичі Олевського району вогнеборці 31-го професійного пожежного посту залучалися до ліквідації займання осередку торфу, що виникло на торфополі сільської ради. Пожежу було ліквідовано о 18:30, вогнем пройдено 0,2 га торфополя.
Загиблих і травмованих не має. Наразі обставини всіх подій встановлюються фахівцями.

Последнее изменение Суббота, 17/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework