Рятівники Житомирщини урочисто відзначили професійне свято

16 вересня в Управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій Житомирщини відбулися урочистості з нагоди Дня рятівника. На заході були присутні керівництво міста та області, Управління ДСНС Житомирщини, ветерани пожежної охорони і служби цивільного захисту, представники силових структур, громадськість та засоби масової інформації.

Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.
Начальник Управління ДСНС України у Житомирській області Ігор Нікітчук звернувся до гостей з привітальним словом:«Гасло «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» – це непросто гучні слова, а щоденна ризикована робота оперативно-рятувальних підрозділів. Шановні колеги, прийміть щирі привітання з нагоди нашого професійного свята. Ваш професіоналізм, готовність запобігти та ліквідувати наслідки надзвичайних подій та ситуацій, захистити здоров’я та життя людей викликають заслужену повагу і шану громадян України».
Держава гідно оцінила роботу рятувальників Житомирщини. За професійне виконання службових обов’язків, мужність та професіоналізм при ліквідації надзвичайних подій та ситуацій співробітники Управління та його районних підрозділів отримали грамоти та пам’ятні подарунки від органів влади.
Крім того надзвичайники хвилиною мовчання віддали шану загиблим колегам, а також поклали квіти до пам’ятника «Пожежним, які врятували світ» та на могилу колишнього начальника Управління ДСНС Житомирщини Володимира Герговського.
Урочисті заходи закінчилися святковим концертом, організованим силами співробітників Управління ДСНС у Житомирській області. На завершення головний рятувальник області Ігор Нікітчук побажав мужнім вогнеборцям сімейного затишку і мирного неба над головою.

Последнее изменение Понедельник, 19/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework