На Житомирщині затримали молодиків, які крали паливо з машин далекобійників

20 вересня розшуківці Коростишівського відділу поліції на 94 км автодороги Київ-Чоп затримали двох чоловіків, які зливали паливо з фури. У молодиків вилучено спеціальне пристосування, відповідні ємності, 100 л краденого дизпалива та транспортний засіб. Перевіряється їх причетність до інших подібних злочинів.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Житомирської області.
- Затримання стало результатом спеціальних заходів оперативників карного розшуку Коростишівського відділу поліції, - розповів начальник Управління карного розшуку ГУНП в Житомирській області Віктор Бугира. – Молодиків було викрито безпосередньо під час вчинення ними чергової крадіжки.
На звернення поліцейських щодо припинення протиправних дій чоловіки відреагували войовниче й кинулись тікати на автомобілі, в який і закачували чуже пальне.
Втім за кількасот метрів у лісовому масиві поліцейські затримали невідомих. На місці події працювала слідчо-оперативна група Коростишівського відділу поліції. У втікачів вилучено низку речових доказів, що вказують на причетність до протиправної діяльності. Серед них – шланги, ємності, дизпаливо та інші знаряддя.
Затриманих разом з транспортним засобом, вантажним «Пежо», було доставлено до відділку. Там з’ясувалось, що один з них є 37-річним киянином, що раніше притягувався до кримінальної відповідальності за правопорушення, пов’язані з незаконним обігом наркотиків. Інший чоловік – 37-річний уродженець Єревану.
За вказаним фактом триває досудове розслідування, розпочате за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. У поліцейських є підстави підозрювати молодиків у причетності принаймні до 3 подібних фактів.
Нині чоловіки затримані відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Последнее изменение Вторник, 20/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework