ЖДУ імені Івана Франка та Університет економіки в Бидгощі (Польща) працюватимуть за програмою Європейського Союзу Еразмус+

21 вересня продуктивно пройшла зустріч ректора ЖДУ імені Івана Франка Петра Сауха та заступника директора Інституту здоров’я і фізичної культури Університету економіки в Бидгощі (Польща) Олександра Скалія. 

В ході перемовин були визначені напрями, за якими значно розшириться співпраця між українським і польським вишами.
Про це повідомляє прес-центр ЖДУ імені Івана Франка.
Зокрема, йшлося про збільшення кількості спеціальностей програми подвійного диплома. Приємною стала й звістка про те, що ЖДУ спільно з Університетом економіки в Бидгощі (Польща) виграв міжнародну програму Європейського Союзу Еразмус+. За цією програмою викладачі та студенти ЖДУ безкоштовно відвідуватимуть Університет економіки в Бидгощі (Польща) з метою вдосконалення професійних компетенцій. Також під час зустрічі ректор ЖДУ Петро Саух та заступник директора Інституту здоров’я і фізичної культури Університету економіки в Бидгощі (Польща) Олександр Скалій домовилися про розширення меж співпраці: відкриття Міжнародного освітнього центру. Серед іншого, діяльність Центру включатиме організацію літніх і зимових шкіл для студентів та співробітників обох університетів, спільних турнірів, спортивних змагань і заходів, які рекламують польську та українську культуру, співпрацю в напрямку "Університету третього віку".
Також під час зустрічі заступник директора Інституту здоров’я і фізичної культури Університету економіки в Бидгощі (Польща) Олександр Скалій зауважив, що Житомирський державний університет імені Івана Франка відомий у Польщі як надійний партнер і потужний освітній осередок з підготовки фахівців різних напрямів, та висловив своє задоволення від співпраці. Варто зазначити, що влітку в рамках академічної мобільності студенти факультету фізичного виховання та спорту ЖДУ на базі Університету економіки в Бидгощі (Польща) пройшли літню практику, а викладачі – стажування.

Последнее изменение Пятница, 23/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework