У Житомирі молодому хлопцю збирають кошти на складну операцію по видаленню пухлини головного мозку

Доброчинність – виключно добровільна справа кожного, але в наш час є особливо необхідною для тих, хто потребує допомоги, хто самотужки не впорається, хто бореться за життя.

На превеликий жаль, таких людей серед наших колег невблаганно росте. Один з них – електромонтер ІІІгр. з обслуговування приладів обліку Житомирського РЕМ Теренюк В.П. Молодий хлопець має терміново перенести складну операцію по видаленню пухлини головного мозку, - повідомляють на сайті Житомиробленегро. 
Житомирський РЕМ вже зібрав певну суму, але цієї суми не вистачить, тому звертається до колег й благає про допомогу.
Вартість підготовки операції складає 17 000 грн, крім того кожен день лікування в київській клініці коштуватиме 2000 грн.
Тож, друзі, якщо лежить на серці у Вас допомогти молодій людині впоратися з надскладним випробуванням, зробімо це разом!
Збір коштів здійснює помічник Голови Правління Людмила Камерон (20-12) та начальник Житомирського РЕМ Андрій Гуцало (29-50).
Попередні дані по збору коштів колективом ПАТ «ЕК«Житомиробленерго» для інженера Малинського РЕМ Сергія Войдили на лікування та операцію: 36 767 грн (включно з коштами Малинського РЕМ).

Последнее изменение Среда, 28/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework