У Малинському районі серед ночі невідомі влаштували криваву стрілянину по конях

У Малинському районі невідомі серед ночі стріляли в коней.

Своєю мішенню вони обрали коней, що були на приватному пасовищі. Одну тварину вбили, іншу поранили, а третя встигла втекти додому. Про інцидент, що трапився у с.Жобоч в ніч із 1 на 2 жовтня, розповіли господарі коней. Про біду першим дізнався чоловік. Його здивувало, що один кінь вночі повернувся додому, хоча на полі поблизу села тварини випасаються часто і звикли до місцевості. Коли прийшов на пасовище, виявив, що один кінь був вбитий, а інший поранений лежав на землі, передає chernyakhiv.org.ua.
Втрату коня люди переживають важко, адже на селі без нього не обійтися. Господарі розповідають, що вбитий кінь жив у них 15 років, його вага 7,5 центнерів, а коштує така тварина близько 25 тис. грн. Поранений кінь зараз у важкому стані. Нелюди поцілили йому в шию, але пухлина вже другий день не зменшується. Породистий улюбленець допомагає в господарстві 3 роки. Зараз його лікують, але прогнозувати, чи виживе, ветлікарі не беруться. Третій кінь встиг втекти, бо був не прив'язаним. Проте тварина ще й досі налякана.
У Жобочі не втихають розмови про потенційних вбивць. Господарі коней сподіваються, що поліція знайде винних і покарає їх.

Последнее изменение Среда, 05/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework