Зважені та щасливі-6: Учасниця із Житомира стане героєм фільму жахів «Пила»

Сьогодні о 20:00 на телеканалі СТБ стартує сьомий епізод найвагомішого шоу країни «Зважені та щасливі-6». В’ячеслав та Марина Узелкові допомагають своїм учасникам худнути та боротись за перемогу на проекті.

На цьому тижні учасників попросять зібрати речі та виїхати зі своїх кімнат. Рушники, шорти, майки, навіть купальники – дівчата будуть збирати все, що є, і сподіватись на приємну поїздку, поки не дізнаються, що їх чекає насправді.
Команди жінок та чоловіків замкнуть в ангарах, де їм потрібно буде скинути по 50 000 калорій! Без тренажерів – це нереально. А щоб дібратись до тренажерів товстячкам доведеться відповідати на питання «голосу зверху» та проходити непрості квести.
«З цієї хвилини ви стали заручниками. Скільки часу ви тут проведете, залежить від вас. Повернутись на базу схуднення ви зможете тільки, коли справитесь із завданнями», - почують учасники голос нізвідки.
Команда, яка програє отримає +2 кг на зважуванні.
«На першому тренуванні нам потрібно було спалювати по 2000-3000 калорій… і на це нам знадобилося 6 годин. А тут більше 7000 на кожного. Тобто, проведемо ми тут не менше 12 годин!», - прораховували чоловіки.
«Схоже на фільм жахів…», - не могли повірити жінки.

Последнее изменение Четверг, 13/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework