Як роботи підкорювали Житомир

15 жовтня Комп'ютерна Академія ШАГ провела безкоштовний відкритий урок для дітей «Роботоландія», який відбувся за підтримки управління освіти і науки Житомирської ОДА. 


Захід відвідали викладачі інформатики та батьки, які бажають надати якісну комп'ютерну освіту своїм дітям.
Відкриття заходу розпочалось із дивовижної історії створення перших роботів. Неймовірні факти та відкриття вчених не могли не приголомшити глядачів. Не менш цікавим був показ новітніх технологій сучасності. До презентації з великим задоволенням долучились діти, які називали відомих та улюблених роботів, а ведучий демонстрував відеосюжети з їхньою участю. Та головною і найцікавішою подією захоплюючої подорожі в Роботоландію, стала можливість пограти з роботами, самостійно їх перед цим запрограмувавши. Всі бажаючі побачили роботів в дії і змогли особисто ними покерувати. Роботи майбутнього, що вже зовсім скоро існуватимуть поряд з нами, були заключним моментом презентації.


-«До цього дня я бачив роботів тільки у фільмах і не думав, що зможу сам покерувати ними!» – Дмитро, 9 років, учасник відкритого уроку.

-«Мені дуже сподобалось. Хочу навчитись створювати роботів самостійно!» - Сашко, 11 років, учасник відкритого уроку.

- «З лего роботами я ніколи ще не грав! Коли виросту, я куплю собі такого.» – Максим, 13 років, учень Академії
Провів відкритий урок викладач із Вінницької філії Комп’ютерної Академії Пойда Сергій Андрійович.

«Я викладаю вже багато років та знаю, як важливо правильно донести матеріал. Приємно було поспілкуватися з житомирянами та поділитися своїми знаннями. Робота з дітьми дуже відрізняється від роботи з дорослими людьми. Дітей важливо заківити, вони з великим задоволенням приймають участь в різноманітних іграх та змаганнях. Зважаючи на постійний розвиток технологій, програма навчання постійно оновлюється і я сподіваюсь, що «Роботоландія» ще неодноразово подарує яскраві емоції дітям та їх батькам!»

Робототехніка є окремим розділом у програмі навчання Малої Комп'ютерної Академії, програмування роботів є не тільки необхідним знанням, але й дуже цікавим. Саме в дитинстві формуються інтереси та з'являються перші в житті цілі, батьки повинні допомогти обрати напрямок для подальшого розвитку та підтримати, а викладачі – відкрити чарівний світ знань, щоб дитина змогла досягти своєї мети!
Любов Трибун, директорка Академії: "Ми хочемо, щоб діти та молодь з Житомирщини могли реалізувати свій творчий та інтелектуальний потенціал. Ми проводимо подібні заходи, щоб об'єднати однодумців і створити платформу для спілкування та реалізації ідей. ІТ-освіта в Житомирі має вийти на новий рівень. Наша Академія відкрита для співпраці!".


Дарина Неминуща

Последнее изменение Понедельник, 17/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework