×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Викладачці ЖНАЕУ призначено стипендію Кабміну

У списку молодих учених, яким призначено стипендії Кабінету Міністрів України, викладач факультету обліку та фінансів Житомирського національного агроекологічного університету Катерина Молодецька.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського національного агроекологічного університету.
Відповідна інформація міститься у додатку до Постанови президії Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки від 10 жовтня 2016 року.
Молодецька Катерина - доцент кафедри КтіМС ЖНАЕУ, кандидат технічних наук, лауреат стипендії Кабінету Міністрів України для молодих учених (2016 р.)

Дані про вищу освіту:

- Житомирський військовий інститут радіоелектроніки ім. С. П. Корольова за спеціальністю "Комп’ютеризовані системи управління і автоматики", 2007 р.
- Аспірантура, Відділення гібридних керуючих і моделюючих систем в енергетиці Інституту проблем моделювання в енергетиці ім. Г. Є. Пухова, спеціальність: 01.05.02 – математичне моделювання та обчислювальні методи, 2011 р.
Сфера наукових інтересів - моделювання складних динамічних систем, диференціальні перетворення, системний аналіз об'єктів різної природи, інформаційна безпека держави.
Загальна кількість публікацій: більше 70 (семидесяти). Співавтор 7 навчальних посібників.

 

Последнее изменение Вторник, 18/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework