Полковник-капелан Роберт М. Хікс розповість у Житомирі про стандарти капеланського служіння у США

10 листопада о 10-00 в прес-центрі Житомирської міськради відбудеться зустріч з полковником-капеланом Робертом М. Хіксом. 

В ході зустрічі будуть розглядатися практика і стандарти капеланського служіння у США та поняття моральної рани й робота з травмою і горем. Особливістю зустрічі стане те, що Роберт Хікс фокусується на практичному вимірі служіння, даючи лише загальну теоретичну рамку роботи капелана. О 14-00 лекція полковника буде повторена спеціально для учасників АТО.
Найстрашнішим наслідком війни може стати моральна рана, яка не дає рухатись далі. Полковник Роберт Хікс провів свій останній військовий тур у якості капелана у штаті Алабама (США), наглядаючи за усіма капеланами та більш ніж 15 000 членів армії та Національної гвардії. Роберт Хікс є також професором історії та етики в Університеті Белхевен (Belhaven) в Орландо, штат Флорида. Він служив в якості експерта в Університеті Повітряних Сил США і правоохоронних органів, проводив тренінги для ФБР. Раніше сам був офіцером Повітряних Сил США, комісований у 1979 році.

Последнее изменение Пятница, 04/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework