Житомиряни мають змогу виграти 500 000 грн у найбільшому міжнародному ІТ-Чемпіонаті

З листопада розпочалася реєстрація на участь у найбільшому міжнародному ІТ-Чемпіонаті – «Золотий Байт»!

Призовий фонд складає – 500 000 грн. В цьому році Житомир вперше зможе взяти участь у заході такого рівня.

Організатором виступає Комп’ютерна Академія ШАГ – міжнародний навчальний центр, який спеціалізується на професійній комп’ютерній освіті. Міжнародний ІТ-Чемпіонат «Золотий Байт» - це платформа для об’єднання молодих ІТ-спеціалістів, стартаперів, інвесторів, бізнес-агентів і найбільших компаній. Участь у Чемпіонаті дає можливість набратись досвіду, отримати пропозиції щодо роботи, цінні поради від світових ІТ-гуру та, найголовніше, – інвестиції та підтримку в розвитку проектів. Конкурс орієнтований на молоде, прогресивне покоління, яке прагне проявити та реалізувати свої здібності у сфері IT-технологій, дизайну та комунікацій.

Щорічно учасниками Чемпіонату стають понад 10 000 осіб з України, Казахстану, Чехії, Білорусі, Латвії, Литви, Естонії. Генеральними партнерами виступають провідні компанії в сфері ІТ: InterSystems, Intel, Dell, Wolf, StearlingStudio. Інноваційний партнер - Microsoft. Тема конкурсних робіт Чемпіонату «Золотий Байт-2017» - «Invent. Create. Change» («Винаходь. Твори. Змінюй»).

Вся інформація про умови участі в Чемпіонаті «Золотий Байт» доступна на сайті www.goldenbyte.org , а також на сторінках проекту в соцмережах: Facebook, VK.

Для допомоги в організації та проведенні Чемпіонату в Житомирі потрібні волонтери! Якщо Ви бажаєте стати частиною великої події, звертайтеся за телефонами:
(093) 087-30-33, (067) 303-05-33

 

Последнее изменение Понедельник, 07/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework