Будівництво доріг обіцяють завершити після танення снігу

Автошлях в напрямку Житомира планують завершити за кілька днів.

Директор Служби автомобільних доріг у Вінницькій області Ігор Корольчук: При умові, якщо потане сніг, а температура повітря підвищиться до нуля. Про це повідомляє Gazeta.ua.

"Негода зупинила ремонт автотраси у бік Києва у Стрижавці. Чекаємо гарної погоди. Треба, щоб зійшов сніг, асфальт висох і температура повітря було вище нуля. На п'ятницю прогнозують +7 градусів тепла" - повідомив Ігор Корольчук.

Корольчук зазначив в наслідок негоди на дорогах не було заторів. Вантажівки, які злетіли з траси - їхали на літній гумі.

Під час негоди найбільше постраждали Калинівський та Козятинський райони. В останньому місцеві чиновники вирішили зробити вихідний для школярів. Керівники населених пунктів области розпорядились розчищати комунальні дороги від снігу за допомогою техніки місцевих сільгосппідприємств.

"Жоден споживач не був відключений від електропостачання більше доби. Хоча в Калинівському та Козятинському районі деякі оперативні бригади, які виїжджали на виклики, довелося і їх рятувати в полях, - зазначив керівник "Вінницяобленерго" Сергій Поліщук. - В країні взагалі дивні речі відбуваються. Комусь важливі складні погодні умови, а комусь - вирубка лісу. Хтось підпиляв сосну і вона впала на магістральну лінію електропередач Козятин-Глухівці. Було знеструмлено кілька сіл і сам Козятин. Ми це розцінюємо, як пошкодження ліній і як незаконне вирубування лісу.

На Вінниччині був тимчасово перекритий рух для вантажних автомобілів на трасі Київ - Вінниця від села Махнівка Козятинського району до міста Бердичів Житомирської області через ДТП, що сталася на автомобільній дорозі М-21 у селі Хажин Житомирської області

Последнее изменение Вторник, 15/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework