Лише у Любарському районі за минулу добу рятувальники витягли зі снігових заметів 10 автомобілів. ФОТО

14 листопада о 10:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на трасі Любар –Хмільник (відрізок траси між селами Березівка Любарського району Житомирщини та Мар’янівка Хмільницького району Вінницької області) унаслідок снігового замету стався затор автомобілів. На місце події виїхали бійці 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини на автоцистерні.


Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.
Вони встановили, що застрягло 9 легковиків. Але через великий насип снігу пожежний автомобіль теж загруз. До рятувальних робіт бійці ДСНС також залучили два трактори одного з приватного сільськогосподарського підприємства. Трактори спочатку розчистили дорогу, а вже потім змогли витягти автоцистерну рятувальників. Далі за допомогою троса та пожежного автомобіля рятувальники по черзі змогли витягнути усі транспортні засоби.
Вже о 20:27 черговий караул любарських рятувальників у складі 4-х чоловік виїхав на надання допомоги в с. Озерне. З’ясувалось, що внаслідок випадання великої кількості опадів, позашляховик Mitsubishi з’їхав у кювет і перевернувся на дах. В транспортному засобі був лише водій, він не постраждав. Бійці ДСНС спершу власними силами поставили автівку на колеса, а вже потім за допомогою лебідки та троса витягли його на дорогу.

Последнее изменение Вторник, 15/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework