Українсько-польський молодіжний проект «No Hate Speech Movement» у Житомирі

18 листопада 2016 року у прес-клубі Житомирської ОДА (майдан С.П.Корольова,12, 2-й поверх) відбудеться підсумкова прес-конференція з нагоди проведення у місті Житомирі Українсько-польського молодіжного проекту «No Hate Speech Movement»: досвід та перспективи загальноєвропейської кампанії в Україні та Польщі».

 

Початок о 14.30 годині.

Учасники прес-конференції:
• Олександр Ярема, заступник міністра молоді та спорту України (м. Київ);
• Катерина Зезюліна, національний координатор загальноєвропейської кампанії «No Hate Speech Movement» («Рух проти ненависті») в Україні (м. Дніпро);
• Збігнев Буяк, представник Асоціації молодих журналістів «Polis» (Stowarzyszenie Mlodych Dziennikarzy «Polis»), координатор кампанії «Bez nienawiści» в Польщі (м. Варшава, Польща);
• Роман Маца, координатор загальноєвропейської кампанії «No Hate Speech Movement» в Чехії, представник громадської організації «Evropske hodnoty» («Європейські цінності», м. Прага, Чехія);
• Володимир Виговський, керівник проекту (м. Житомир).

Організатори проекту:
• Міністерство молоді та спорту України;
• Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Асоціація «КВН України»;
• Асоціація молодих журналістів «Polis» (Stowarzyszenie Mlodych Dziennikarzy «Polis».

Загальноєвропейська кампанія «No Hate Speech Movement» (у довільному перекладі – Рух проти ненависті) започаткована у 2013 році Радою Європи з метою протидії розпалюванню ненависті у спілкуванні, інтернет-мережі, засобах масової інформації шляхом надання молоді знань і навичок, необхідних для виявлення та протидії порушенням прав людини. Кампанія діє у 47 країнах Європи. В Україні отримала назву «Рух проти ненависті».

Проект «No Hate Speech Movement»: досвід та перспективи загальноєвропейської кампанії в Україні та Польщі» здійснюється у рамках Українсько-польських молодіжних обмінів за підтримки Міністерства молоді та спорту України з 14 по 18 листопада 2016 року на базі готельно-ресторанного комплексу «Шале». Його учасниками стали молоді люди з України та Польщі, координатори та активісти загальноєвропейської кампанії «No Hate Speech Movement».

Польську делегацію у складі 12 осіб представляє національний координатор кампанії «Bez nienawisci» у Польщі Асоціація молодих журналістів «Polis» (Stowarzyszenie Mlodych Dziennikarzy «Polis».

Головною метою проекту є діалог, обмін досвідом та налагодження партнерських контактів активістів кампанії «No Hate Speech Movement», представників молодіжних та студентських організацій України та Польщі, залучення до кампанії нових партнерів і вироблення ефективних інструментів захисту прав людини он-лайн.

Последнее изменение Вторник, 15/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework