У Житомирській області рятувальники навчають дітей основним правилам безпечної поведінки

15 листопада для учнів Житомирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №14 в рамках Місячника знань дітьми правил безпеки життєдіяльності та акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» рятувальники провели урок-вікторину «Правила безпеки зимою знай та в біду не потрапляй».

Захід складався як з теоретичної так і з практичної частини. Майже 150 учнів навчального закладу зібралися в спортивному залі аби прослухати лекцію від пожежних як користуватися вогнегасником та нагадали правила безпеки життєдіяльності та дії під час виникнення надзвичайних ситуацій. Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Житомирі.

Особлива увага була зосереджена на запобіганні виникненню надзвичайних ситуацій в осінньо-зимовий період, насамперед рятувальники звернули увагу дітей, як поводитись на тонкій кризі, у випадку пожежі. 

Найголовніше те, що у дітей була можливість не тільки поспілкуватися із справжніми рятувальниками, а й оглянути та навіть одягнути на швидкість бойовий одяг та спорядження. І в цьому змаганні визначилися кращі з кращих, за що і отримали сувенірні подарунки, у вигляді прапорців та значків з емблемою ДСНС.

Але ж головне не тільки знати як уникнути надзвичайної ситуації, а й знати як надати першу медичну допомогу людині, яка потрапила в біду. Тому фахівці Товариства Червоного Хреста України навчали школярів правилам надання першої медичної допомоги та проводили конкурси.

Подібні навчально-пізнавальні заходи у школах області проводяться часто, адже саме так діти найкраще сприймають і запам’ятовують корисну інформацію, а потім навіть навчають батьків.

Последнее изменение Вторник, 15/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework