Жахливе ДТП на Житомирщині: водій мікроавтобусу загинув, 19 пасажирів в лікарні. ФОТО

Сьогодні, 16 листопада, сталося масштабне ДТП на 15-му кілометрі автошляху Житомир – Могилів-Подільський. 

Поблизу с. Двірець Житомирського району сталося зіткнення мікроавтобуса «Еталон», який виконував рейс за маршрутом Бердичів – Житомир, з вантажним автомобілем «DAF».
Як повідомили в У ДСНС України у Житомирській області, внаслідок ДТП водій мікроавтобусу загинув, 19 пасажирів доставлено на обстеження до стаціонарних медичних закладів м. Житомир та м. Бердичів. Водій вантажівки не постраждав. Кількість госпіталізованих встановлюється.
Всього в мікроавтобусі перебував 31 пасажир.
На ліквідацію наслідків дорожньо-транспортної пригоди залучено відділення аварійно-рятувальної частини на автомобілі САРМ-С та відділення 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Житомир на пожежному автомобілі першої допомоги. Рятувальники звільнили заблокованого у мікроавтобусі водія та передали його до рук медиків. А також оперативно надавали допомогу іншим травмованим пасажирам у транспортуванні їх до автомобілів швидкої допомоги. Загалом на місці події працювало 11 рятувальників.
Проводяться оперативно-слідчі дії щодо встановлення причин ДТП.
На місці аварії працює оперативна група Управління ДСНС України у Житомирській області на чолі із заступником начальника полковником служби цивільного захисту Олегом Держанівським.

 

Последнее изменение Среда, 16/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework