За добу рятувальники вивільнили зі снігових заметів 8 вантажних автомобілів

Через негоду, що вирувала Житомирщиною на минулих вихідних, рятувальники області продовжують надавати допомогу водіям, які потрапили у снігові замети або в інші нестандартні дорожні ситуації.

Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.

Так, упродовж минулої доби, 15-16 листопада, бійці ДСНС вивільнили із снігових заметів та відбуксирували 8 вантажівок у 6 районах області.

Зокрема, 15 листопада о 19:00 до Служби порятунку «101» м. Новоград-Волинський надійшло повідомлення про те, що водій вантажного автомобіля «Mercedes-Benz», який рухався по трасі Київ – Чоп, просить про допомогу. Переїжджаючи залізничну колію на переїзді, він зійшов з дороги та перекрив рух іншому автотранспорту та потягам. За ним рухалися ще 4 вантажівки, які зупинилися, щоб допомогти водієві виїхати зі снігової пастки. Зрозумівши, що самотужки вони не справляться, чоловіки викликали на допомогу рятувальників.

На вивільнення автомобіля зі снігового замету виїхав пожежно-спеціальний автомобіль з особовим складом рятувальників. Бійці ДСНС за допомоги лебідки швидко та вправно витягнули вантажівку на проїжджу частину дороги.

Последнее изменение Среда, 16/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework