Поліцейські презентували свою професію на «Ярмарок професій»

15 листопада у Житомирському агротехнічному коледжі відбувся пізнавальний захід з умовною назвою «Ярмарок професій». Серед учасників свята були і Житомирська філія Національної академії внутрішніх справ разом з нацгвардійцями та патрульними, які спільно представляли професію поліцейського.

На організованому у коледжі ярмарку професій були не лише студенти цього навчального закладу, а й майбутні випускники шкіл та їх батьки.

Усі разом мали змогу познайомитися з умовами вступу до навчальних закладів середньо-спеціальної та вищої ланки освіти на Житомирщині. 

Досить популярну нині професію правоохоронця та можливі варіанти її здобуття на заході представили методисти Житомирського відділення Національної академії внутрішніх справ, а також військовослужбовці Нацгвардії та патрульні поліцейські.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Житомирській області.

Усім бажаючим було надано вичерпну інформацію про умови вступу та навчання у вищому навчальному закладі, процедуру та строки подання необхідних документів, а також терміни здобуття кваліфікаційних рівнів за напрямками підготовки фахівців юридичної галузі.

Відтак, у відділення НАВС на заочну форму навчання зі спеціальності «Право» можливий вступ на основі як повної загальної середньої освіти, так і з кваліфікаційним рівнем «молодшого спеціаліста» за напрямками підготовки «Правознавство» чи «Правоохоронна діяльність», а також на базі ступенів бакалавра, магістра та спеціаліста інших спеціальностей.

 

Последнее изменение Среда, 16/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework