На Житомирщині вилучено незаконно вирубані 80 дубів вартістю півмільйона гривень

Слідчим відділом прокуратури Житомирської області розслідується кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем службовими особами державного лісомисливського підприємства, що спричинило тяжкі наслідки, за ч. 2 ст. 364 КК України.


Установлено, що службові особи протягом поточного року, діючи з метою одержання неправомірної вигоди, не вживали заходів щодо припинення незаконної порубки деревини на території декількох лісництв Коростенського району.

У середу, 16 листопада 2016 року, слідчим відділом прокуратури області спільно із управлінням захисту економіки в області Департаменту захисту економікиНацполіції України, у рамках досудового розслідування проведено 20 обшуків за місцем розташування виробничих потужностей з переробки незаконно здобутої деревини та за місцями проживання причетних до вчинення злочинів осіб.

Під час проведених заходів вилучено необроблену деревину породи дуб кількістю 80 колод, орієнтовною вартістю майже 500 тис грн, бензопили, мотопомпу, велику кількість пожежних рукавів та вантажні транспортні засоби.

На даний час вирішується питання щодо накладення арешту на вилучену деревину, автомобільну техніку та інше майно.

Досудове розслідування, яке проводиться слідчим відділом прокуратури області, триває.

За інформацією прес-служби ГУНП у Житомирській області

Последнее изменение Среда, 16/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework