Ігор Гундич привітав 24-тисячний колектив аграріїв Житомирщини

День працівників сільського господарства відзначається в Україні щорічно у третю неділю листопада.

Це професійне свято працівників сільського господарства, підприємств з переробки сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних і обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексу.

Сьогодні, 16 листопада, до аграрії області відзначили своє професійне свято урочистостями та концертом.

«Радий вітати у цій залі людей, які близькі мені по духу. Я, як ніхто, розумію цінність роботи з землею. Як і ви, розумію цінність роботи працівників сільського господарства. Дивлячись на коровай, який мені сьогодні подарували, я знаю скільки роботи і зусиль потрібно докласти до того, щоб його виростити і спекти. За це вам моя шана і повага», – сказав Ігор Гундич.

Голова ОДА привітав 24-тисячний колектив галузі сільського господарства області і підкреслив, що завдяки їх злагодженій роботі Житомирщина посіла 4 місце в Україні за обсягом виробництва сільськогосподарської продукції.

За сумлінну працю, значний внесок у збільшення виробництва сільськогосподарської продукції та з нагоди Дня працівників сільського господарства керівник області нагородив почесними грамотами кращих з кращих у своїй діяльності.

До привітання приєдналися заступник голови обласної ради Максим Вілівчук та начальник управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Руслан Кирилюк. Про це інформує прес-служба Житомирської ОДА.

Перехідним кубками «Хлібороб» за збільшення виробництва сільськогосподарської продукції у 2016 році були нагороджені працівники галузі сільського господарства Попільнянського, Новоград-Волинського та Овруцького районів.

Последнее изменение Среда, 16/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework