×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Іноземні спостерігачі цікавляться перебуванням переселенців у Житомирській області

30 вересня 2014 року  відбулася зустріч в.о. Житомирського міського голови Л.В. Цимбалюк, заступника міського голови О.М. Бочковського зі спостерігачами ОБСЄ в Україні.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

В.о. міського голови зазначила, що Житомир підтримує демократичні перетворення в Україні і тому вважає вибори найкращим механізмом для змін. Л.Цимбалюк також зауважила, що міська рада буде сприяти спостерігачам у виконанні їх функцій під  час виборчої кампанії та у день виборів.

«Події у державі об’єднали житомирську громаду задля спільної мети – допомоги нашим військовослужбовцям та переселенцям зі Сходу», - зауважила Л.Цимбалюк. 

Спостерігачі цікавилися про кількість переселенців, які прибули до Житомира та Житомирській області, умовами проживання та їх соціальним забезпеченням.

Любов Цимбалюк повідомила, що частина переселенців проживають у  комунальному готелі «Житомир» та забезпечені одноразовим харчуванням. Деякі вимушені переселенці вже знайшли в Житомирі роботу. Багато повернулося у звільнені Краматорськ та Слов’янськ.  Є й такі, хто хочуть залишитися у Житомирі на постійне проживання. Усі діти цих родин влаштовані до шкіл та дитячих садочків.

Також іноземні гості цікавилися, чому у Житомирі наразі немає міського голови. Л.Цимбалюк розказала про порядок призначення місцевих виборів.

n021014813

Последнее изменение Четверг, 02/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework