Житомир готується до Великого Балу Благодійників

Житомирщина міцно закріпила за собою звання благодійного краю. Доброчинні акції та концерти, виставки, аукціони проходять у Житомирі та області мало не щодня.

Благодійники і волонтери допомагають воїнам АТО і громадянам, постраждалим у наслідок конфлікту на Сході України, знедоленим дітям і старим людям, дітям з особливими потребами і багатодітним родинам. І ще у 2016 році Житомир став Найблагодійнішим містом в Україні, провівши акцію «Рекорд Доброти», і отримавши від Книги Рекордів України відповідний сертифікат, який зберігається в Житомирській міській раді.

А невдовзі у Житомирі відбудеться подія, яка обіцяє стати однією з найвизначніших у календарі 2016-го благодійного року. 09 грудня 2016 року у ресторані «Гайки» (м. Житомир, Новий Бульвар 6) відбудеться Великий Бал Благодійників. Такий захід проводиться в Житомирі втретє і збере велику кількість небайдужих житомирян і гостей міста – доброчинців, бізнесменів, представників громадськості і, звичайно, високих гостей.

Основна мета балу – подякувати усім благодійникам за те, що вони кожен день творять добрі справи; нагородити найактивніших благодійників. Бал благодійників у Житомирі відвідають представники духовенства Української Православної Церкви КП та Римо- Католицької церкви, Народна артистка України, депутат Верховної ради України - Оксана Білозір, оперна співачка Олена Гребенюк, Лєна Дарк, Анна Кросс, гурт «ЧІП», Світлана Ніконорова, шоу – театр «Клем», студія розвитку талантів Ірени Марченко та ін. Бал також відвідають Посли з Авганістану, Лівану, Камеруну та інших держав, також благодійники з США та Німеччини.

У програмі Балу – пік сель – шоу, виступ зірок української естради, обрання Короля та Королеви балу благодійників, танці, святковий фуршет, благодійний аукціон виробів майстрів художньої творчості, благодійна лотерея, майстер-клас з вальсу та польки, збір коштів для дітей, які перебувають в Тетерівському інтернатному закладі.

Також у рамках Балу відбудеться презентація роботи клубу благодійників «Ангели добрих справ» та церемонія нагородження кращих благодійників та відомих особистостей, які підтримують та особисто провадять доброчинну діяльність.

Організатори: Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі», БО «Український фонд благодійництва», Відділ соціального служіння Житомирської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату.

Початок балу – о 16:00. З 15:30 проводитиметься реєстрація гостей, артистів, ЗМІ.

Последнее изменение Понедельник, 05/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework