У Пулинах під час канікул школярі знайомляться з роботою поліцейських

Наприкінці грудня шестикласники місцевої школи завітали на екскурсію до Пулинського відділення поліції. Вони ознайомилися із організацією роботи правоохоронців, повторили правила дорожнього руху та особистої безпеки.


Старший інспектор відділення поліції Юрій Андрієвський розповів школярам про роботу чергової частини: особливості прийняття заяв та повідомлень від громадян, організацію виїзду слідчо-оперативної групи на місце події, здійснення координації діяльності поліцейських району. Про це інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

Дітлахи ознайомилися з роботою фахівців-поліцейських різних напрямів діяльності, оглянули спеціальні кімнати для проведення слідчих дій, для утримання затриманих тощо.

Окремим етапом екскурсії став огляд спеціальних засобів та обладнання, яке поліцейські використовують під час своєї діяльності. Допитливі школярі змогли приміряти захисні шоломи та бронежилети.

У дворі відділення поліції діти під керівництвом поліцейських повторили Правила дорожнього руху. Юні гості змогли побачити пошкоджені у ДТП транспортні засоби, які нині зберігаються на спеціальному майданчику. Така неочікувана «виставка» викликала непідробні емоції та щирі запевнення школярів, що вони обов’язково дотримуватимуться правил особистої безпеки.

Тож після спілкування з поліцейськими школярі побажали їм успіхів у роботі та запросили до себе на гостини у рідну школу.

Последнее изменение Среда, 04/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework