Фахівці ДСНС роз’яснили рибалкам правила безпечного перебування на замерзлих водоймах

11 січня співробітниками Ружинського районного сектору Управління ДСНС Житомирщини проведено рейд на річці Роставиця, де щодня можна побачити десятки завзятих рибалок.

Під час проведення заходу усім без винятку рятувальники доводили статистику загибелі та травмування людей під час перебування на водоймах. Фахівці нагадали чоловікам, що не варто рибалити поодинці, про це повідомляє прес-служба ДСНС у Житомирській області.

Краще ходити на подібний відпочинок у компанії. Адже у разі виникнення надзвичайної події буде кому допомогти, або покликати на допомогу. Надзвичайники продемонстрували способи порятунку потопаючого та надання йому першої домедичної допомоги. Закликали чоловіків не вживати алкогольні напої, а для зігрівання краще використовувати чай.

Також вручили інформаційні пам’ятки з правилами безпечного поводження на льоду. Рятувальники нагадали, що ніхто з них не застрахований від нещасного випадку і будь-якої миті, порушуючи правила безпеки, може стати заручником свого небезпечного хобі.

Подібний рейд відбувся і на водоймі в с. Бондарі Овруцького району. Окрім рибалок роз’яснювальну роботу рятувальники провели зі школярами, які через карантин тимчасово не вчаться і залишилися без батьківського контролю.

Последнее изменение Среда, 11/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework