×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Бойовики Новоросії повідомляють, що батальйон сформуваний у Житомирі перейшов на їхню сторону . Прес-центр АТО інформацію спростовує

Бойовиками ДНР, ЛНР та Новоросії продовжують активно застосовувати брудні технології й методи «чорного піару». В інформаційний простір постійно викидається відверто неправдива інформація, зокрема, так зване «інформаційне агентство Новоросія» розмістило інформацію про «перехід у повному складі на сторону бойовиків трьох батальйонів ТрО” .

Інтернет просторами розповсюджується інформація, що 10-й і 14-й територіальні батальйони, сформовані в Житомирі та Черкасах, ще з вихідних з боєм намагалися прорватися до ополченню, щоб прийняти їх сторону.

Як повідомляє прес-центр АТО, це інформація являє собою зразок неприкритої та відвертої брехні.

У повідомленні зазначається про дислокацію в районі Волновахи трьох батальйонів, включаючи «Україну», хоча, насправді там перебуває лише один. Йде посилання на заступника командира В.Мельника, хоча, по факту, такого заступника у зазначеному батальйоні не існує. Тим більше не зрозуміло, як неіснуючий заступник, міг потрапити в полон, беручи участь в бою, якого ніколи не було.

Офіцер штабу АТО полковник Анатолій Кравчук звернув увагу на необхідність з особливою увагою ставитись до інформації від бойовиків, які постійно користуються брехнею, як доступним, малозатратним та «ефективним» засобом подачі інформації й створення, за рахунок цього, хибної суспільно-політичної думки.

n081014913

Последнее изменение Среда, 08/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework